Handelsbetingelser

1. Generelt
Denne serviceaftale forklarer de vilkår og betingelser, hvorunder du kan bruge platformen og tjenesterne leveret af Social24.dk. Læs venligst dette Servicevilkår-dokument omhyggeligt og gem en kopi af det til din reference.

VED AT BRUGE VORES TJENESTER ELLER FÅ ADGANG TIL INDHOLD, DER ER TILGÆNGELIGT AF SOCIAL24.dk UDTRYKKER DU DIN ENIGHED TIL AT VÆRE JURIDISK BUNDET AF VORES VILKÅR FOR SERVICE ANGIVET I DETTE DOKUMENT. 

2. Betaling
På Social24.dk kan du betale med Dankort, Visa, og Mastercard.
Social24.dk tillægger ikke gebyr på betalingskort.

3. Levering
Levering af tjenesteydelsen, der er bestilt leveres umiddelbart øjeblikkelig efter betaling.  Der kan ved systembelastning forekomme en længere leveringstid. Dog vil langt de fleste bestilling blive automatisk leveret i løbet af 15-30 minutter. Såfremt vi ikke kan levere den bestilte tjenesteydelse, vil vi informere dig om at ordren annulleres og refunderes til det benyttede betalingskort ved bestilling. 

4. Fortrydelsesret
Ved at indgå nærværende aftale samtykker køberen til at tjenesten leveres øjeblikkelig, og at tjenesteydelsen omgående gøres tilgængeligt for køberen. Køberen samtykker samtidigt til, at der ingen fortrydelsesret gælder efter forbrugeraftaleloven vedrørende tjenesten og aftalen, så snart levering af bestillingen er påbegyndt. 

5. Aftalens løbetid og opsigelse (Kun gældende ved Autolikes)
Abonnementsaftaler for autolikes oprettes for en periode på 1. måned, og forlænges herefter automatisk med 1 måned ad gangen, indtil aftalen opsiges af køberen i henhold til nærværende betingelse. Ved opsigelse, ophører autolikes abonnementet ved udgangen af den betalte periode. 

Opsiger køberen aftalen i prøveperioden, stopper autolikes tjenesten øjeblikkelig, når opsigelsen er modtaget – og ikke først når prøveperioden er udløbet.

6. Refundering og annullering af ordre
En ordre anses for afsluttet, når det ønskede antal ‘likes’, ‘visninger’ eller ‘følgere’ er blevet leveret. Annullering af en afgivet ordre er ikke mulig. Annullering og refusion ydes kun for ordrer, der ikke er blevet gennemført inden for 48 timer fra købstidspunktet. Refundering vil ske til den anvendte betalingsmetode, der er blevet brugt under købet, medmindre andet er angivet.