Spørgsmål & Svar

Se vores svar på de mest ofte stillede spørgsmål. Hvis du mod forventning ikke finder svar på dine spørgsmål, bedes du kontakte os

FAQ

Ja, vi tilbyder mængderabatter på alle vores services. Du kan få flere oplysninger på ved at kontakte os via e-mail eller telefon.

Ja, det er 100 % lovligt at købe vores tjenester. Vi bryder ikke nogen vilkår og betingelser, der er fastsat af de forskellige sociale medier, så du kan være sikker på, at din konto bliver suspenderet.

Der er en række grunde til, at du bør vælge vores service frem for andre udbydere. Vi tilbyder den hurtigste og mest nemme måde at få flere følgere og likes på, af højeste kvalitet. Derudover er vi et Dansk registeret virksomhed, med dansk support Endelig er vores service 100 % lovlig og sikker, så du kan være sikker på, at din konto vil være helt beskyttet ved køb hos os.

Ja, du kan være sikker på at få den service, du har bestilt. Vi har en meget streng kvalitetskontrolproces på plads, og alle vores følgere og likes leveres manuelt. Det betyder, at vi kun leverer følgere og likes af høj kvalitet, som vil hjælpe dig med at forbedre din synlighed og rækkevidde på de sociale medier.

Vi leverer normalt ordrer inden for 15 minutter, men det kan nogle gange tage lidt længere tid, afhængigt af størrelsen af ordren og den aktuelle systembelastning. Vi holder dig altid opdateret om udviklingen af din ordre, så du ved præcis, hvornår du kan forvente at modtage ydelsen du har bestilt.

Ja, du er helt anonym, når du køber hos os. Vi gemmer ingen personlige oplysninger om vores kunder, så du kan være sikker på, at din identitet aldrig vil blive afsløret.

Din profil skal være offentligt tilgængelig for at vi kan leverer dine følger, likes eller visninger til din profil.

Annullering og refusion ydes kun for ordrer, der ikke er blevet gennemført inden for 48 timer fra købstidspunktet.

Der er ingen risiko for, at din profil bliver lukket, når du køber følgere, likes eller visninger fra os. Vores service 100 % sikker og lovlig. Vi har en streng kvalitetskontrolproces, der sikrer, at alle følgere og likes leveres er af højeste kvalitet.

Vi acceptere Dankort, Visa og Mastercard.

Du kan altid kontakte os via vores kontaktside.